Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Primăvară cu năbădăi: vin iarăși ninsorile

© Sputnik / Miroslav RotariЗима
Зима - Sputnik Moldova
Abonare
După mai multe zile cu soare și temperaturi pozitive, meteorologii anunță iarăși o răcire a vremii și precipitații mixte

CHIȘINĂU, 24 feb — Sputnik. Deja de mâine, mercurul în termometre va coborî semnificativ și sunt posibile precipitații sub formă de ninsoare în toată țara.

Astfel, temperaturile vor oscila sâmbătă între 0..+3 grade în raioanele de nord, iar în sud vor fi +2..+5 grade. Este interesant că respectivele valori termice se vor înregistra atât ziua, cât și noaptea.

Весна - Sputnik Moldova
Prognoza meteorologilor: ne așteaptă o primăvară capricioasă

Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, duminică, 26 februarie, precipitațiile vor conteni, iar temperaturile diurne vor mai crește cu două trei grade. Noaptea însă va fi mult mai frig, înregistrându-se valori negative de până la —2..-5 în nor și 0..-3 în raioanele de sud.

La începutul săptămânii viitoare ar putea să mai cadă precipitații mixte în nordul țării, ziua însă temperaturile vor fi mai generoase, între +7 și +10. În centru și la sud acestea vor oscila între +8..+12 grade Celsius.

În zilele următoare primăvara revine iarăși în forță, cu temperaturi corespunzătoare.

Maximele vor fi atinse miercuri, când valorile termice în toată țara vor oscila ziua între +12..+17 grade. Ce-i drept, în această zi nu vom avea parte și de soare. Cerul va fi acoperit și sunt posibile ploi slabe.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0