Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Halucinant: Primarul Chirtoacă, gata să-i dea în cap unui consilier municipal

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
La ședința de joi a Primăriei Chișinău, Dorin Chitoacă s-a arătat gata să-l lovească în cap pe consilierul municipal care i-a înmânat un premiu mai puțin obișnuit

CHIȘINĂU, 23 feb — Sputnik. Pe 23 februarie, primarul municipiului Chișinău Dorin Chirtoacă a primit un cadou inedit. Un consilier socialist i-a înmânat o cupă plină de glod drept recompensă pentru halul în care arată Capitala.

Dorin Chirtoacă - Sputnik Moldova
Societate
Lui Chirtoacă "nu-i pute urma"

”Suntem bucuroși să-i vedem pe primar, în sfârșit, la serviciu. Noi ne-am consultat cu cetățenii Chișinăului și vreau să menționez faptul că Chișinăul în ultimii ani s-a schimbat. Foarte tare s-a schimbat. Și toate aceste lucruri se datorează primarului nostru. Și, având în vedere solicitările cetățenilor, vrem să vă felicităm astăzi…” a declarat consilierul, înmânându-i cupa plină cu noroi.

Chirtoacă a acceptat trofeul, după care a dat și o replică. Culmea este că primarul consideră că el nu are nicio vină pentru că municipiul se îneacă în noroi. El își arogă meritul de a fi scos Capitala din rahat și promite că tot el o va scoate și din noroi.

”Nu am nicio problemă cu glodul. Noi am ieșit din rahat, după ce voi ați construit stația de epurare. O să scoatem Chișinăul și din glod. Toate astea presupun bani. Este și glodul dumneavoastră”, a declarat primarul Capitalei, după ce a primit trofeul.

În opinia lui Dorin Chirtoacă, nu el este vinovat că pavajul din capitală este distrus și străzile sunt pline de glod, ci ocupația sovietică din 1940. Și primarul face aceste afirmații chiar dacă el se află la al treilea mandat consecutiv. "Dacă ar fi fost din start european acest oraș și n-ar fi fost ocupația din 1940 – și aici era Europa, din capul locului. Dumneavoastră ați făcut anapoda orașul – ați construit blocuri și nu ați amenajat ogrăzi", a declarat Chirtoacă, făcând voit confuzia între socialiștii de astăzi și sovieticii de acum câteva decenii.

 

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0