Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Un consilier PSRM din CMC a fost dat afară din fracțiune

© Sputnik / Miroslav Rotariprimaria chisinau cmc consiliul municipal
primaria chisinau cmc consiliul municipal - Sputnik Moldova
Abonare
Joi, 23 februarie, a fost luată decizia de a-l exclude din fractiunea municipală a Partidului Socialiștilor pe consilierul Oleg Onișenco.

CHIȘINĂU, 23 feb – Sputnik. Președintele fracțiunii PSRM din Consiliul Municipal Chișinău (CMC), Ion Ceban, a anunțat că Oleg Onișcenco a fost exclus din fracțiunea socialiștilor.

”Astăzi, 23 februarie, a fost luată decizia de a-l exclude din fracțiunea municipală a Partidului Socialiștilor din Republica Moldova pe Oleg Onișenco. Pentru multiplele încălcări ale deciziilor fracțiunii, ale partidului, votarea de comun cu fracțiunea Partidului Liberal și alte acțiuni în detrimentul municipalității și locuitorilor”, a anunțat Ceban.

O cupă de glod pentru Dorin Chirtoacă - Sputnik Moldova
Politică
Halucinant: Primarul Chirtoacă, gata să-i dea în cap unui consilier municipal

Decizia PSRM a fost luată și după mai multe investigații ale serviciului audit și control intern din cadrul fracțiunii, structură care și-a început activitatea din 2017. De asemenea, a fost inițiată procedura de excludere a lui Onișcenco din rândurile PSRM.

Fracțiunea PSRM în CMC are 19 aleși locali.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0