Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Vezi ce a făcut o dansatoare sexy din Moldova la „Românii au Talent" - VIDEO

© Facebook / Antonia GoloseevAntonia Goloseev
Antonia Goloseev - Sputnik Moldova
Abonare
Moldoveanca Antonina Goloseeva a scos din minți toți bărbații prin mișcările sale coregrafice foarte sexy, în al șaptelea sezon la „Românii au Talent"

CHIȘINĂU, 20 feb — Sputnik. Moldoveanca Antonina Goloseeva de 19 ani are un corp care îl poate scoate din minți pe orice bărbat. Prin machiajul, prin vestimentația sa provocatoare și prin mișcările coregrafice demonstrate extrem de îndrăzneț la Românii au Talent ea i-a făcut pe toți bărbații din sală să-și piardă minții.

Mișcările prezentate de Antonina sunt mai mult decât coregrafie; se numesc twerk dance. Ea nu acceptă ca dansul ei să fie considerat ceva cu tentă erotică, pentru că, așa cum declara ea anterior, asta e o adevărată artă care necesită un spirit puternic și uncorp rezistent, antrenat ani de zile, apt să reziste la un efort de durată care solicită puternic sistemul respirator, cardiovascular și locomotor.

Smiley a privit-o pe Antonina, care l-a marcat puternic. El ținea în mână un balon în formă de inimă, pe care l-a spart din cauza emoțiilor pe care nu a mai putut să și le stăpânească în timp ce moldoveanca evolua în fața publicului înmărmurit.

Imaginile video de la eveniment surprind mai multe expresii ale fețelor bărbaților prezenți în studiou, care par a fi deconectați de la realitate din cauza magiei sexy emanată de mișcările moldovencei Antonina.

Ea este o vorbitoare nativă de limba rusă din Chișinău, iar răspunsurile pe care le-a dat în română la întrebările celor din juriu „trădează" un puternic accent rusesc, fapt care i-a conferit acesteia și mai mult farmec.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0