Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Andrian Candu dă cărțile pe față despre soarta actualei guvernări

© Sputnik / Miroslav RotariПредседатель Парламента Андриан Канду
Председатель Парламента Андриан Канду - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Președintele Parlamentului, democratul Andrian Candu, a deschis parantezele despre ce se va întâmpla cu actuala majoritate parlamentară și Guvernul condus de Pavel Filip

CHIȘINĂU, 19 feb – Sputnik. Președintele Parlamentului Andrian Candu a dat de înțeles că în Republica Moldova nu vor avea loc alegeri parlamentare anticipate, iar actualul Guvern și Parlament își vor duce mandatul până la capăt, adică până în anul 2018, când în Moldova urmează să se desfășoare alegerile parlamentare ordinare.

Andrian Candu - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Andrian Candu: a crescut gradul de disconfort pentru corupți în Moldova

”Am încredere și în colegii din Guvern și în colegii din majoritatea parlamentară că în următorii doi ani cât mai avem până la următoarele alegeri parlamentare vom merge la fel de bine ca în anul 2016, ba chiar și mai bine”, a declarat Candu. 

Președintele Parlamentului mai susține că actuala guvernare are stabilită o agendă clară a acțiunilor ce urmează a fi întreprinse până la parlamentarele din 2018.  ”Deja am învățat mai multe, știm să lucrăm în această echipă și cel mai important, știm ce trebuie de făcut în următorii doi ani”, a declarat speakerul. 

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>


Fluxul de știri
0