Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Cel mai sexy premier din lume face victime printre celebrități

© Photo : Youtube/Alex GuibordJustin Trudeau Boxing
Justin Trudeau Boxing - Sputnik Moldova
Abonare
Sex-appeal-ul unui premier lasă cu gura căscată mai multe celebrități din lume, nimeni nu-i poate rezista

CHIȘINĂU, 18 feb – Sputnik. Nu este niciun secret faptul că premierul canadian, Justin Trudeau, este un bărbat fermecător. Încă din campania electorală a reuşit să cucerească inimile oamenilor din întreaga lume, iar acum, se pare că figuri faimoase rămân fascinate de prezenţa acestui bărbat.

Родители с ребенком - Sputnik Moldova
Canada, fără „mama" şi „tata"

Ivanka Trump a fost surprinsă admirându-l preţ de câteva momente pe Justin Trudeau, moment care a stârnit agitaţie în presă. Însă, se pare că, Ivanka nu este singura care a fost surprinsă astfel, ci mai multe celebrităţi şi doamne de rang înalt au rămas captivate de prezenţa prim-ministrului.

Trudeau și echipa sa a preluat oficiul de prim ministru canadian, la 4 noiembrie 2015, dată la care a primit titlul onorific de The Right Honourable pe viață. Justin Trudeau are 45 de ani și este cel mai tânăr prim ministru al Canadei și fiu al unui fost prim ministru.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0