Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Primăria Chișinău vine cu o surpriză: acum 2 zile a anulat o linie de microbuz

© Sputnik / Miroslav RotariОбщественный транспорт
Общественный транспорт - Sputnik Moldova
Abonare
Potrivit unei dispoziții semnată în data de 17 februarie de viceprimarul municipiului Chișinău Nistor Grozavu, de miercuri, 15 februarie, este anulată linia de microbuz 127

CHIȘINĂU, 17 feb – Sputnik Viceprimarul municipiului Chișinău Nistor Grozavu a semnat vineri, 17 februarie, o dispoziție cu privire la anularea, din 15 februarie, a liniei 127 de microbuz.

© Photo : screenshotМаршрут №127
Маршрут №127 - Sputnik Moldova
Маршрут №127

Potrivit documentului, decizia de a renunța la această linie de microbuz a fost luată la propunerea Direcției Municipale Transport și Căi de Comunicație. Directorul acestei întreprinderi, Igor Gamrețchi, nu a răspuns la apelurile telefonice ale corespondentului Sputnik Moldova pentru a explica motivele care au stat la baza deciziei de a scoate din circulație microbuzele 127.

Microbuzul de linie 127 făcea legătura între trei din cele cinci cartiere ale Chișinăului: Râșcani, Centru și Buiucani. Este singura linie care merge direct la Centrul expozițional ”Moldexpo”. 

Primăria a decis ca mașinile de pe ruta 127 să fie repartizate pe altele două: 126 și 138.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0