Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Primăria Chișinău vine cu o surpriză: acum 2 zile a anulat o linie de microbuz

© Sputnik / Miroslav RotariОбщественный транспорт
Общественный транспорт - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Potrivit unei dispoziții semnată în data de 17 februarie de viceprimarul municipiului Chișinău Nistor Grozavu, de miercuri, 15 februarie, este anulată linia de microbuz 127

CHIȘINĂU, 17 feb – Sputnik Viceprimarul municipiului Chișinău Nistor Grozavu a semnat vineri, 17 februarie, o dispoziție cu privire la anularea, din 15 februarie, a liniei 127 de microbuz.

© Photo : screenshotМаршрут №127
Маршрут №127 - Sputnik Moldova
Маршрут №127

Potrivit documentului, decizia de a renunța la această linie de microbuz a fost luată la propunerea Direcției Municipale Transport și Căi de Comunicație. Directorul acestei întreprinderi, Igor Gamrețchi, nu a răspuns la apelurile telefonice ale corespondentului Sputnik Moldova pentru a explica motivele care au stat la baza deciziei de a scoate din circulație microbuzele 127.

Microbuzul de linie 127 făcea legătura între trei din cele cinci cartiere ale Chișinăului: Râșcani, Centru și Buiucani. Este singura linie care merge direct la Centrul expozițional ”Moldexpo”. 

Primăria a decis ca mașinile de pe ruta 127 să fie repartizate pe altele două: 126 și 138.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0