Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Citiți și cutremurați-vă: Ghimpu revine în calitate de SUPER-MODEL

© Facebook / Mihai GhimpuMihai Ghimpu
Mihai Ghimpu - Sputnik Moldova
Abonare
După mai multe săptămâni de absență liderul numărul unu al mișcării liberale din Moldova, „măria sa”, Mihai Ghimpu, a reapărut în fața „prostiilor noastre” cu un interviu acordat pentru Europa Liberă, în care nu și-a putut stăpâni sentimentele pregnante de auto admirație.

CHIȘINĂU, 17 feb — Sputnik. Liberalul Mihai Ghimpu a declarat că nu se află în buzunarul nimănui, nu a furat nimic și că se consideră un veritabil model, însă doar pentru sine însuși.

„Nu fac parte din cei care crede lumea că eu îs în buznaru cuiva, că eu am furat, că eu iau…", a declarat Mihai Ghimpu în timpul discuției cu jurnalista care l-a interviat.

Anatol Șalaru - Sputnik Moldova
Politică
Șalaru și Tăriceanu au decis azi cum să-l „termine" pe Ghimpu: iată detaliile

Fac o mică digresiune și vă amintesc aici că recent colegul lui Ghimpu —  ministrul Mediului, Valeriu Munteanu, îl criticase pe afcebook pe fostul prim-ministru Vasile Tarlev, care, atunci când a vizitat Ucraina, ar fi scris într-o carte de impresii câteva rânduri pline de greșeli gramaticale și de exprimare. Aș fi curios să văd comentariul literar semnat de domnul Munteanu la citatele din acest articol, unde nu inventez nimic, ci reproduc cu fidelitate ceea ce a afirmat într-o română „impecabilă" liderul său de partid politic.

Acum haideți să revenim la super-modelul Mihai Ghimpu:

„Eu mă consider pentru mine un model", a mai afirmat Ghimpu în discuția sa cu Valentina Ursu.

Михай Гимпу - Sputnik Moldova
Politică
Declarația „18+” a lui Ghimpu, care vă poate afecta emoțional

Argumentele patriarhului liberalismului moldovenesc sunt „irefutabile": „Din `88 în luptă, limbă, alfabet, tricolor, toate celelalte… AIE 1, AIE 2, decret, limbă română, Crăciun stil nou… Ci model să mai dau?", a continuat să vorbească Mihai Ghimpu, autoelogiindu-se.

Ulterior el a răspuns la întrebarea jurnalistei de ce poporul în percepe ca pe un om la fel de corupt ca toți ceilalți de la putere.

Acum atenție maximă! Urmează autojustificarea lui Mihail Feodorovici: „Rețeua veche sovietică (probabil a avut în vedere fostul KGB, nota mea) este încă funcțională. Ei întotdeauna se străduie să compromită acei oameni care nu le convin. Și lumea la noi trăiește cu zvonul, cu vorba", a explicat liberalul.

Ghimpu a făcut multe alte afirmații în care îi acuză pe moldoveni că nu înțeleg nimic, inclusiv nu-l înțeleg pe dânsul, care face totul, din cele mai bune intenții și doar spre binele țării și al poporului.

Dacă aveți plăcere îl puteți admira și dumneavoastră în materialul video de mai jos pe marele luptător pentru idealurile naționale și pentru binele fiecărui dintre noi. Eu mi-am făcut „datoria” de cetățean: mi-am luat deja doza de dezgust total și de silă.

Opiniile exprimate de autorul articolului nu reflectă neapărat opinia redacției Sputnik Moldova.

Fluxul de știri
0