"Oferte" sexuale în timpul unui interogatoriu la DNA

© Photo : ZIUA DE CONSTANŢADNA
DNA - Sputnik Moldova
Abonare
Controversatul procuror al DNA din România, Mircea Negulescu, zis și "Portocală", și-ar fi permis glume scabroase în timpul unei anchete

CHIȘINĂU, 16 feb — Sputnik. Potrivit primarului orașului Sinaia, Vlad Oprea, procurorul Negulescu a făcut glume cu tentă sexuală, înjositoare pentru demnitatea umană, chiar în timpul unui interogatoriu.

Oprea afirmă într-un interviu că procurorul și-a permis aluzii scabroase la adresa unui martor din alt dosar.

"În loc să mă întrebe ce s-a întâmplat legat de cazul respectiv pentru care m-a chemat, a schimbat tema dialogului, pentru că între timp a intrat în birou un ofițer, un angajat de la DNA Ploiești pe care nu-l cunoșteam, care i-a adus o carte de identitate și i-a zis că a venit doamna Alina Petre, nora lui Virgil Măgureanu. Mi-a arătat buletinul dânsei, îl avea în mână și m-a întrebat: "Vă place cum arată? N-ați vrea să încercăm un sex oral cu dânsa acum, pe-aici?", a povestit primarul de Sinaia în interviu.

Atunci când Oprea i-a spus procurorului că nu a venit la DNA pentru astfel de discuții, Negulescu i-a răspuns: "Ce, nu mai știi de glumă?".

DNA - Sputnik Moldova
Jurnalist român: DNA ne întoarce la anii stalinismului românesc

Alina Petre, fosta noră a lui Virgil Măgureanu, s-a declarat oripilată de aceste dezvăluiri.

„Dacă aceste lucruri sunt adevărate, îmi este scârbă și propun un moment de jenă pentru acest Procuror DNA. Aștept dezmințiri", a declarat aceasta la un post de televiziune.

Procurorul Mircea Negulescu a demisionat acum câteva zile de la DNA Ploiești, după ce România TV a difuzat o înregistrare în care magistratul o consiliază pe soția unui inculpat. În aceeași înregistrare, Negulescu i-ar fi numit "zdrențe ordinare" pe șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, și procurorul general, Augustin Lazăr. Informația a fost dezmințită însă de Parchetul General, care afirmă că procurorul referire la alte persoane.

Negulescu este cunoscut la Ploiești cu porecla "Potrocală". Potrivit unui fost ofițer SRI, aceasta i s-ar trage de la faptul că, atunci când era mai mic, a fost prins furând portocale si s-a justificat la polițiști că îi plac, scrie bugetul.ro.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0