Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Au dat lovitura. Cinci moldoveni au furat milioane dintr-un bancomat în Odesa

© Fotolia / Denys PrykhodovBank card
Bank card - Sputnik Moldova
Abonare
Serviciile Operative din regiunea Odessa au reținut în flagrant delict în Ucraina, orașul Odesa, cinci membri a unui grup infracțional, domiciliați în raionul Ceadâr- Lunga.

CHIȘINĂU, 16 feb – Sputnik. Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale în comun cu ofițerii din cadrul Inspectoratului Național de Investigație și structurile similare din Ucraina au reținut un grup infracțional, specializat în săvârșirea infracțiunilor contra patrimoniului.

Făptuitorii comiteau infracțiuni de furt, jaf și tâlhării în Republica Moldova, Ucraina și Federația Rusă. Bunurile sustrase erau vândute pe teritoriul Republicii Moldova. Potrivit procurorilor, o parte din sumele adunate erau depozitate în haznaua clandestină a organizației criminale „Karamalak”.

Сейфы - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Performanță moldovenească - să furi în doar 40 de secunde

Serviciile Operative din regiunea Odesa au reținut în flagrant delict în Ucraina, orașul Odesa, cinci membri a grupului infracțional cu vârstele cuprinse între 25 și 36 de ani, originari din Găgăuzia și domiciliați în raionul Ceadâr- Lunga. Aceștia, au reușit să sustragă dintr-un bancomat amplasat pe teritoriul unei întreprinderi din orașul Odessa mijloace bănești în sumă de 2 milioane de grivne, 2,4

mii de dolari și 650 de euro.

Toți au fost anterior judecați pentru infracțiuni similare comise în Republica Moldova și în Federația Rusă. Suspecții și-au recunoscut vina, fiind reținuți pentru 30 de zile.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0