Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Participanta din Moldova la show-ul „Tu ești super!”, comparată cu Sofia Rotaru

© Photo : vk.com/yousuperntvУчастница шоу "Ты Супер" из Молдовы Анна Ерхан
Участница шоу Ты Супер из Молдовы Анна Ерхан - Sputnik Moldova
Abonare
Ieșirea pe scenă a Anei Erhan din Moldova i-a cucerit pe spectatorii show-ului „Tu ești super!”. Fetița de opt ani a fost comparată cu Sofia Rotaru

CHIȘINĂU, 13 feb — Sputnik. Spectatorii noului concurs vocal pentru copii „Tu ești super!" au comparat-o pe Ana Erhan, care a reprezentat Moldova, cu Sofia Rotaru. Mulți dintre ei au găsit o asemănare între maniera ei de interpretare și cea a lui Rotaru, care deține titlul de Artist al Poporului.

Cristina Covalenco - participantă la concursul Tu ești super! - Sputnik Moldova
Detalii din culisele concursului ,,Tu ești super’’ - ce spune o moldoveancă

Ana Erhan a participat la prima ediție a acestui concurs. Însă, cu părere de rău, nu s-a calificat în etapa următoare. Interpretarea ei a fost pe placul a doi membri ai juriului: Stas Pieha și Victor Drobâș, însă pentru a rămâne în competiție sunt necesare cel puțin trei voturi.

Spectatorii au menționat în comentariile lor calitățile artistice ale Anei, maniera în care a evoluat și i-a cucerit pe toți cu zâmbetul său.

Mulți au recunoscut că nu-și puteai reține emoțiile când concurenta din Moldova a izbucnit în lacrimi în culise.

„Ce forță trebuie să ai ca să te ții cu atâta curaj pe o scena mare! Tu ești super! Să iubești muzica și să crezi în tine! Tu vei deveni o stea, dacă îți dorești acest lucru", scrie Cristina Erofeeva.

„Această minunată fetiță curajoasă are în fața ei numeroase victorii și aplauzele de admirație!", afirmă cu încredere Ilia Loghinov.

Talentele muzicale din spațiul CSI și Țările Baltice au fost reprezentate în show-ul „Tu ești super!" de către copii din 9 țări, printre care Armenia, Belarus, Georgia, Moldova, Kazahstan, Kârgâzstan și Estonia.

Cititorii Sputnik pot afla despre rezultatele concursului în formatul online și din transmisiunile în direct ale show-ului pe site-ul Agenției.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0