Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Demisie răsunătoare la București

© Facebook / Florin IordacheFlorin Iordache
Florin Iordache - Sputnik Moldova
Abonare
Florin Iordache spune că a realizat tot ce i s-a cerut, a respectat legea, dar "asta nu a fost suficient pentru opinia publică"

CHIȘINĂU, 9 feb — Sputnik. Într-o foarte scurtă declarație de presă, ministrul român al Justiției, Florin Iordache, și-a anunțat demisia, transmite sputniknews.ro.

Iordache a afirmat că a îndeplinit tot ce a avut de făcut, „mi-am propus să respect legalitatea și să am toate avizele și respectând toate normele”.

Proteste la Bucuresti - Sputnik Moldova
Ordonanţa a căzut, urmează să cadă şi capete

"Am organizat dezbateri publice, acum sunt în dezbatere parlamentară". Dar, spune Iordache, "asta nu a fost suficient pentru opinia publică" — și a anunțat scurt, „demisionez”.

Este evident că Iordache a așteptat să apară și decizia CCR în privința contestației OUG 13/2017, actul care i-a stopat, momentan, cariera guvernamentală. Florin Iordache se va întoarce în Parlament pentru a-și continua mandatul de deputat.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0