Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Un ONG finanțat de Soros cere demisia șefului Comisiei de control SRI

© Photo : CotidianulSRI
SRI - Sputnik Moldova
Abonare
Institutul de Politici Publice (IPP) se arată îngrijorat de intenția unui deputat de a solicita investigarea implicării companiilor străine în organizarea protestelor împotriva Guvernului

CHIȘINĂU, 6feb — Sputnik. Institutul de Politici Publice (IPP) cere demisia președintelui Comisiei comune de control a SRI din Parlamentului României, Adrian Țuțuianu.

IPP se arată nemulțumit de intenția lui Țuțuianu de a cere Serviciului Român de Informații investigarea implicării companiilor multinaționale în organizarea manifestațiilor împotriva guvernului Grindeanu.

Bogdan Duca - Sputnik Moldova
Bogdan Duca despre cine stă în spatele protestelor organizate de la București

În opinia organizației, demersul deputatului reprezintă "instigare la ură împotriva firmelor cu capital străin în România". ''Nu vedem nicio problemă ca o firmă privată, de la conducere până la simpli angajați, să se organizeze cum consideră pentru a participa la un protest civic și considerăm îngrijorătoare preocuparea lui Adrian Țuțuianu pentru acest subiect", se spune în comunicatul emis de IPP.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0