Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ceață densă peste toată țara, în Chișinău – ambuteiaje

© Photo : Igor VzorovCeață
Ceață - Sputnik Moldova
Abonare
Ceața densă care s-a așternut peste Republica Moldova le dă bătăi de cap șoferilor, dar și periclitează activitatea Aeroportului Chișinău: mai multe curse au aterizat sau decolat cu întârziere, iar una în general a fost amânată

CHIȘINĂU, 6 feb — Sputnik. Pe drumurile din Republica Moldova se circulă cu dificultate din cauza ceții dense și a vizibilității scăzute. Inspectoratul Național de Patrulare îi atenționează pe șoferi că circule cu prudență și să adapteze viteza la aceste condiții meteorologice.

Снег в Москве - Sputnik Moldova
Societate
Nu-i de glumă: iarna revine cu ninsori şi geruri năprasnice

Totodată, ei le recomandă să păstreze o distanță suficientă față de vehiculul din față, să nu bruscheze comenzile autoturismului şi să asigure o vizibilitate bună a parbrizului, geamurilor laterale și a oglinzilor retrovizoare.

Angajații Inspectoratului Național de Patrulare activează în mod sporit pe traseele naționale.

Ceață le dă bătăi d cap nu doar șoferilor, ci pune în dificultate și activitatea Aeroportului Chișinău. Și anume, a fost amânată cursa Chișinău-București, care urma să decoleze la ora 07:00, iar cele spre Moscova și Istanbul au decolat cu întârziere. Primul a fost amânat pentru 12:45, iar cel de-al doilea pentru ora 11:30.

De asemenea va ajunge cu întârziere la Chișinău avionul de pe linia Stanbul-Chișinău. El urma să aterizeze în Capitala țării noastre la 08:50, dar va Face acest lucru abia la ora 10:30.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0