Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Fruntaşii liberali din Moldova, plecaţi in corpore din ţară

© Photo : realitatea.mdSediul PL
Sediul PL - Sputnik Moldova
Abonare
Floarea liberală din Moldova şi-a luat un moment de răgaz şi se „reface" la Slănic Moldova, după ce a tot muncit din greu pentru binele Patriei şi prosperitatea cetăţenilor.

CHIŞINĂU, 5 feb — Sputnik. Pe la sfârşitul săptămânii trecute, un consilier municipal a anunţat că primarul Capitalei a fugit de la Primărie, tocmai atunci când urma să aibă loc o ședință cu primarii din suburbii, convocată în scopul examinării modului în care au fost cheltuiți în 2016 banii public. Acum misterul pare să se fi dezlegat.

Cel mai probabil, primarul nu a fugit, ci a fost preocupat cu pregătirea bagajelor pentru o deplasare importantă alături de întreaga „conducere de vârf" a Partidului Liberal. Astfel, „nepotul Dorin" apare în nişte imagini făcute la un hotel luxos din Slănic Moldova, exact după ce a fost dat dispărut, alături de Mihai Ghimpu şi altă lume bună din Partidul Liberal.

„Oaspeții de seamă din Republica Moldova" apar în mai multe fotografii şi secvenţe video publicate pe facebook de fostul primar al localităţii, Andrei Şerban şi Mihai Gospodin, manager general la Bhr tour & travel.

Mihai Ghimpu și Dorin Chirtoacă la o petrecere - Sputnik Moldova
Politică
Ghimpu s-a scăpat cu vorba: am adus la putere hoții și bandiții

Membrii delegaţiei au fost aleşi tot unul şi unul, numai persoane importante şi cu funcţii importante în conducerea ţării. Aşa cum menţionează în mesajul său Andrei Şerban, dar şi din ceea ce se vede din fotografii, şeful liberalilor Mihai Ghimpu a fost însoţit de Ministrul Transporturilor Iurie Chirinciuc, preşedintele Curţii de Conturi, Veaceslav Untilă, primarul Chişinăului Dorin Chirtoacă, şeful de la CFM, Iurie Topală, viceministrul Apărării Gheorghe Galbura şi alţii.

„Oaspeți de seamă din Republica Moldova, primiți ca la ei acasă", a scris Şerban, apreciind că aceştia „onorează cu prezența lor emblema turismului românesc, Hotelul Perla**** din Slănic-Moldova". Iar Mihai Gospodin a menţionat că „suntem pregătiţi pentru orice!"

Evident, liberalii au mers cu treabă la Slănic Moldova, urmând să deruleze „activităţi" importante şi să stabilească „noi relaţii de colaborare".

Ar mai fi de menţionat că, potrivit deschide.md, care face referire la o investigaţie realizată de „România curată", fostul primar Andrei Şerban împreună cu naşul său de cununie, Viorel Hrebenciuc, ar fi devalizat hotelul în care au fost primiţi cu fast fruntaşii liberali.

© Facebook / Andrei SerbanConducerea Partidului Liberal la Slănic Moldova
Conducerea Partidului Liberal la Slănic Moldova - Sputnik Moldova
Conducerea Partidului Liberal la Slănic Moldova

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0