Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Cine va fi noul șef al Direcției Educație din municipiul Chișinău

© Sputnik / Евгений ПанасенкоPrimăria Municipiului Chişinău
Primăria Municipiului Chişinău - Sputnik Moldova
Abonare
Până la data limită de depunere a actelor de participare la concursul pentru ocuparea funcţiei vacante de director al Direcţiei generale educaţie, tineret şi sport, o singură persoană s-a arătat interesată de respectiva ofertă

CHIȘINĂU, 3 feb — Sputnik. Primăria municipiului Chișinău va organiza un concurs repetat pentru funcția vacantă de director la Educație, deoarece în prima fază a acestuia s-a înscris un singur candidat.

Termenul limită de depunere a actelor pentru participare la concurs a expirat la 1 februarie 2017. Data şi termenul de depunere a dosarelor pentru concursul repetat nu au fost anunțate deocamdată.

Laborator, produse alimentare, orez - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Ce rol au avut instituțiile de stat în livrarea produselor alterate în grădinițe

Direcția generală educație, tineret și sport a rămas fără șef după ce primarul Capitalei, Dorin Chirtoacă a suspendat-o din funcție pe Tatiana Nagnibeda-Tverdohleb, la sfârșitul lunii noiembrie a anului trecut, în contextul scandalului privind furnizarea alimentelor alterate în școli și grădinițe.

Interimatul funcției a fost asigurat inițial de către directorul adjunct, Valentina Cujbă. Ulterior, Chirtoacă a numit un nou șef interimar al acestei Direcții, Alexandru Fleaș, fost și el director adjunct în cadrul instituției.

Dorin Chirtoacă știa că în grădinițe copiii sunt hrăniți cu produse alterate>>>

Sputnik a menționat la momentul numirii acestuia că Fleaș a aparut alături de Dorin Chirtoacă în înregistrarea video publicat pe rețelele de socializare acum câteva luni, în care cei doi (Chirtoacă și Fleaș) chefuiesc în garajul primăriei municipiului Chișinău, împreună cu pretorul sectorului Centru, Oleg Poiată, și fostul consilier Natalia Lipca. Este vorba de o petrecere care ar fi avut loc acum câțiva ani.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0