Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Experții FMI vin în inspecție la Chișinău

© Sputnik / Наталья Селиверстова / Accesați arhiva multimediaМеждународный валютный фонд
Международный валютный фонд - Sputnik Moldova
Abonare
În perioada 14-28 februarie, la Chișinău, se va afla într-o misiune de lucru o echipă de experți ai Fondului Monetar Internaţional.

CHIȘINĂU, 2 feb – Sputnik. O echipă de experţi ai Fondului Monetar Internaţional (FMI) se va afla într-o vizită de lucru la Chișinău în perioada 14 — 28 februarie.

Парламент заседание 11.03.2016 - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Moldova, gata să primească creditul FMI. Parlamentul a dat undă verde
  

”Misiunea va analiza evoluțiile recente din economie și progresul atins de autorități în implementarea programului, în contextul primei evaluări a programului autorităților, susținut de FMI prin Mecanismele de Finanțare EFF (Mecanismul de Finanțare Extinsă) și ECF (Mecanismul Extins de Creditare)”, anunță Reprezentanța FMI în Moldova.

În cadrul misiunii, autorităților le va fi prezentat Ben Kelmanson, care i-a luat locul Ivannei Vladkova-Hollar în calitate de șef al misiunii FMI, începând cu luna ianuarie. Vladkova-Hollar a acceptat un post nou în cadrul Oficiului Directorului General al FMI.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0