Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Putin merge joi într-o vizită oficială în Ungaria

© Sputnik / Сергей Гунеев / Accesați arhiva multimediaПрезидент РФ Владимир Путин
Президент РФ Владимир Путин - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, se va afla pe 2 februarie curent la Budapesta, unde va discuta cu premierul ungar, Victor Orban, despre promovarea unor proiecte comune mari în domeniul comercial-economic.

CHIȘINĂU, 1 feb — Sputnik. Serviciul de presă al Kremlinului a confirmat faptul că vizita președintelui rus în Ungaria va avea loc pe data de 2 februarie.

Премьер-министр Венгерской Республики Виктор Орбан. Архивное фото, Viktor Orban - Sputnik Moldova
Viktor Orban a început războiul de eliberare a Europei de Uniunea Europeană

Sursa oficială a subliniat și faptul că Putin și Orban vor discuta despre realizarea unor proiecte bilaterale mari, lansate în baza acordurilor semnate în cadrul vizitei premierului ungar la Moscova, care a avut loc pe data de 17 februarie 2016.

Cei doi lideri vor acorda prioritate inițiativelor ce vizează cooperarea comercial-economică și consolidarea relațiilor cultural-umanitare, a subliniat serviciul de presă al Kremlinului.

Putin și Orban vor face și un schimb de opinii pe marginea celor mai importante procese politice și transformări la nivel global.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0