Viktor Orban a început războiul de eliberare a Europei de Uniunea Europeană

© Sputnik / Alexei Nikolsky / Accesați arhiva multimediaПремьер-министр Венгерской Республики Виктор Орбан. Архивное фото, Viktor Orban
Премьер-министр Венгерской Республики Виктор Орбан. Архивное фото, Viktor Orban - Sputnik Moldova
Abonare
Premierul ungar a declarat într-un discurs public că azi în Europa este interzis să spui adevărul și a denunțat descreștinarea Europei, pierderea libertăților și desființarea statelor naționale.

BUCUREŞTI, 22 Mar — Sputnik. Într-un discurs istoric ținut pe 15 martie de Ziua Națională a Ungariei, premierul Viktor Orban a amintit poporului ungar trecutul său revoluționar în lupta eliberării naționale față de interesele străine și a demascat planul ocult de creare a Statelor Unite ale Europei.

În discursul său mult așteptat de conaționali, Viktor Orban a cerut poporului să nu își uite istoria și să nu abandoneze tradiția revoluționară începută în 1848, continuată în 1956 și desăvârșită prin căderea comunismului.

"Ne învățăm copiii noștri că orizontul lor ar trebui să fie etern. Dacă vom reuși, dacă vom vedea construirea unei patrii care este liberă, demnă, independentă și respectată în întreaga lume — una care a fost ridicată de strămoșii noștri în 1848, și pentru care și-au sacrificat viața —, nu putem încă ști. Noi știm, totuși, că actuala constelație europeană este una instabilă și avem astfel înainte câteva momente de încercare", a declarat șeful Guvernului ungar.

Orban a spus că Europa nu este liberă pentru că libertatea începe cu a spune adevărul, iar în Europa azi este interzis să spui adevărul.

"E interzis să spui că toți cei care vin în Europa nu sunt refugiați și că Europa este amenințată de valul de migrație. E interzis să spui că imigrația aduce în țările noastre infracțiuni și teroare. Și că toți cei care vin acum în Europa și aparțin unor alte civilizații pun în pericol modul nostru de viață, cultura, obiceiurile și tradițiile noastre creștine. Este interzis să spui că acesta nu este un lanț accidental de consecințe, ci o operațiune bine pregătită și orchestrată, aceea a unei mase de oameni direcționată spre noi. Este interzis să spui că scopul pentru care acești oameni sunt aduși aici este de a redesena harta religioasă și culturală a Europei și de a reconfigura baza etnică, eliminând statele naționale, deoarece ele sunt ultimele obstacole în calea mișcării globaliste", a avertizat Orban.

Prim-ministrul Ungariei a declarat că a sosit vremea să se tragă alarma, popoarele s-au trezit și este timpul ca unitatea Europei să fie refăcută.

Fluxul de știri
0