Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Chirtoacă șochează, zece ani a primit salariul fără ca să merite

© Sputnik / Miroslav RotariDorin Chirtoacă
Dorin Chirtoacă - Sputnik Moldova
Abonare
Primarul liberal al Chișinăului, Dorin Chirtoacă, a făcut mai multe declarații trăsnet luni la ședința direcțiilor Primăriei, printre care și una care se referă la activitatea sa de 10 ani la cârma Capitalei

CHIȘINĂU, 30 ian – Sputnik. Primarul Chișinăului, liberalul Dorin Chirtoacă, a revenit, la 30 ianuarie, la ședințele direcțiilor Primăriei, după o pauză de mai multe săptămâni. La a doua ședință din acest an la care participă, edilul a reușit să facă câteva declarații trăsnet, una dintre ele referindu-se la activitatea sa la Primărie timp de zece ani.

Bancnote cu nominalul de 50 și 100 lei moldovenești - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Averea cu care rămâne Chirtoacă după divorţ

”Eu în 10 ani la Primăria municipiului Chișinău nu am făcut nimic”, a declarat Chirtoacă, iritat de întrebarea unor jurnaliști după ședința direcțiilor Primăriei.

Conform declarației de avere pentru anul 2015, Chirtoacă a avut un venit lunar de la locul de muncă la Primăria Chişinău de 162614 lei, sau aproape 14 mii de lei pe lună şi peste 17,3 mii de lei de la Parlament.

Liberalul este la al treilea mandat la cârma Primăriei Chișinău. Acesta a fost ales în funcția de primar al Capitalei Republicii Moldova în vara anului 2007. Ulterior, la alegerile locale generale din 2011 și 2016, Chirtoacă câștigă din nou bătălia pentru funcția de primar al Chișinăului.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0