Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

De ce Tiraspolul și-a deschis azi reprezentanță oficială la Moscova

CC BY 2.0 / Taco Witte / Tiraspol, TransnistriaTransnistrien
Transnistrien - Sputnik Moldova
Abonare
Autoritățile de la Tiraspol au anunțat că în Rusia a fost inaugurată o reprezentanță a regiunii transnistrene și au oferit detalii despre scopul pentru care aceasta a fost creată.

CHIȘINĂU, 26 ian — Sputnik. „Reprezentanța Transnistriei în Federația Rusă", potrivit autorităților autoproclamatei republici nistrene, este însărcinată să ofere ajutor multilateral locuitorilor regiunii care se află permanent sau temporar în Rusia.

Встреча Президента Молдовы Игоря Додона и Вадима Красносельского - Sputnik Moldova
Politică
Referendumul propus de Dodon se poate poticni de Krasnoselski

Reprezentanța a fost vizitată joi de către liderul de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski, care se află într-o vizită de lucru în capitala rusă. El a declarat că această structură va trebui să contribuie inclusiv la consolidarea relațiilor cu Duma de Stat a Rusiei și cu alte organe oficiale, precum și să contribuie la extinderea schimburilor comerciale cu Rusia.

Potrivit serviciului de presă al liderului transnistrean, în timpul apropiat reprezentanța va obține adresă juridică și e-mail, iar pe site-ul acesteia vor fi plasate mai multe informații de contact.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0