Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Referendumul propus de Dodon se poate poticni de Krasnoselski

© Facebook / Igor DodonВстреча Президента Молдовы Игоря Додона и Вадима Красносельского
Встреча Президента Молдовы Игоря Додона и Вадима Красносельского - Sputnik Moldova
Abonare
Liderul administrației de la Tiraspol a declarat că ideea organizării unui „referendum repetat" în regiunea transnistreană privind statutul acesteia este lipsită de sens

CHIȘINĂU, 26 ian — Sputnik. Krasnoselski pretinde că alegătorii din stânga Nistrului s-au pronunțat deja în privința statutului regiunii transnistrene în anul 2006.

„La noi în Transnistria poporul s-a pronunțat în 2006 pentru independența Transnistriei și intrarea ei ulterioară în componența Rusiei. Nu vedem necesitatea desfășurării de referendumuri repetate în această chestiune. Poporul nostru a decis deja", a declarat Krasnoselski pentru „Revista Parlamentară" a Adunării Federale a Rusiei.

Anterior, Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a declarat că diferendul transnistrean va fi soluționat în cadrul unui referendum național, desfășurat pe ambele maluri ale Nistrului.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0