Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Reținut pentru molestarea sexuală a unei minore de nouă ani

© Sputnik / Виталий Белоусов / Accesați arhiva multimediaНаручники. Cătușe
Наручники. Cătușe - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărbat de 32 de ani, riscă până la șapte ani de pușcărie pentru că ar fi molestat sexual o minoră de nouă ani.

CHIȘINĂU, 20 ian — Sputnik. Oamenii legii l-au reținut pe un bărbat în vârstă de 32 de ani. Acesta este bănuit că ar fi molestat o minoră de nouă ani, care locuia cu bunica sa în orașul Durlești.

Polițiștii au fost alertați de o locuitoare din orașul Durlești în luna decembrie, comunicând că lângă uşa apartamentului său, plângea o minoră care ar fi fost agresată de bunica ei.

Poliţiştii sectorului Buiucani din Capitală au stabilit că fetița, în vârstă de nouă ani, locuia cu bunica sa, întrucât mama biologică se află peste hotarele țării.

trafic de persoane sclavie - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Două persoane, printre care un minor, au fost ţinute sclave la o fermă de vite

Potrivit Poliției, minora ar fi fugit de acasă pentru că bunica ei consuma băuturi alcoolice.

Poliţiştii au sesizat Procuratura Capitalei, întrucât au constata că minora a fost molestată sexual de către fostul concubin al mamei. Angajaţii Centrului Naţional de Prevenire a Abuzului Faţă de Copii au concluzionat că minora a fost molestată sexual în perioada lunilor octombrie — noiembrie 2016.

Ofiţerii de investigaţii l-au identificat şi reţinut pe individ, care s-a dovedit a fi originar din raionul Străşeni, dar locuia temporar în Chişinău.

În cadrul audierilor, acesta a declarat că a locuit în concubinaj cu mama minorei timp de aproximativ șase ani, iar când ea a plecat în străinătate, fetiţa îl vizita la domiciliu.

Învinuitul nu-şi recunoaşte vinovăţia. Oricum oamenii legii au inițiat o cauză penală pentru acţiuni perverse. El este cercetat în stare de arest. Dacă ca fi găsit vinovat, el riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la trei la șapte ani.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0