Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Înainte de a pleca la Bruxelles, Dodon s-a întâlnit cu ambasadorul României

© Facebook / Igor DodonIgor Dodon și Daniel Ioniță
Igor Dodon și Daniel Ioniță - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele moldovean a discutat vineri cu ambasadorii extraordinari și plenipotențiari ai României și Republicii Federale Germane la Chișinău, Daniel Ioniță și Ulrike Knotz.

CHIȘINĂU, 20 ian — Sputnik. Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, s-a întâlnit cu ambasadorii extraordinari și plenipotențiari ai României și Republicii Federale Germane la Chișinău, Daniel Ioniță și Ulrike Knotz.

Cezar Salagor - Sputnik Moldova
Ce ar putea câștiga Moldova de pe urma prieteniei lui Le Pen cu Trump și Putin

”O țară mică trebuie să facă o diplomație mare. Sunt de părere că trebuie să dezvoltăm relațiile de colaborare cu toate statele, bazate pe respect și interes reciproc avantajos. Acest lucru se referă la Uniunea Europeană, statele membre ale CSI și, în primul rând, la Federația Rusă, dar și la vecinii noștri apropiați, România și Ucraina”, a scris Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.

În cadrul întrevederii oficialii, cei trei au făcut schimb de opinii privind cooperarea bilaterală, dar au discutat și despre potențialul de dezvoltare al relațiilor dintre state.

Totodată, președintele moldovean a declarat că lunar va avea întrevederi cu reprezentanții corpului diplomatic al statelor UE, acreditați la Chișinău.

El a mai precizat că în curând va fi anunțată agenda vizitei sale la Bruxelles, planificată pentru începutul lunii februarie.

 

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0