Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ce le reproșează interpreta Nelly Ciobanu jurnaliștilor moldoveni

© Photo : Facebook / Nelly CiobanuNelly Ciobanu
Nelly Ciobanu - Sputnik Moldova
Abonare
Nelly Ciobanu scrie pe o rețea e socializare despre succesele înregistrate de doi moldoveni în boxul profesionist din Statele Unite ale Americii și constată că acestea nu au prea intrat în vizorul presei de la Chișinău.

CHIȘINĂU, 17 ian — Sputnik. Celebra interpretă Nelly Ciobanu le spune jurnaliștilor din Republica Moldova că sărbătorile au trecut și că e timpul să revină la realitate. Și anume, să abordeze în materialele lor subiecte care cu adevărat contează. Între acestea ar fi victoria din noiembrie 2016 a pugilistului moldovean Constantin Bejenaru, care a devenit campion mondial la box, versiunea WBC, până la 91 kg.

Dumitru Chitoroagă - Sputnik Moldova
Comentatorul sportiv Dumitru Chitoroagă, despre "fotbalul cu moldovenii"

"Au cam trecut sărbătorile, sper să înceapă a se trezi la realitate și presa moldovenească. În noiembrie 2016, un moldovean stabilit în SUA, Constantin Bejenaru, a devenit campion mondial la box, versiunea WBC, până la 91 kg. Toate competițiile lui au loc sub drapelul Republicii Moldova. Primul antrenor al acestui băiat este un alt moldovean emigrat în Spania de mulți ani, Igor Martâniuc. Trist este că presa noastră are alte interese. Orgoliul național se vede în lucrurile mici, dragii mei. Eu vă îndemn să începem a susține adevăratele valori. Acei oameni care contribuie într-un fel sau altul la promovarea bunului nume al țării noastre. Vă urez un an nou plin de discernământ", scrie interpreta.

Сергей Тарновский (Молдавия) - Sputnik Moldova
Sport
Ce substanţă a fost depistată în analiza canotorului Serghei Tarnovschi

Vom preciza că interpreta are dreptate, deși Constantin Bejenaru a făcut senzație peste ocean, el este aproape necunoscut în Republica Moldova, mai ales că țara noastră nu are prea mulți de mare succes în afară.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0