Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Victimele catastrofei Tu-154, petrecute pe ultimul drum la Moscova

© Sputnik / Григорий Сысоев / Accesați arhiva multimediaПрощание с погибшими при крушении самолета Ту-154
Прощание с погибшими при крушении самолета Ту-154 - Sputnik Moldova
Abonare
Ceremonia oficială de adio se desfășoară la Cimitirul memorial militar federal de la Moscova.

CHIȘINĂU, 16 ian — Sputnik. Luni, la Cimitirul memorial militar federal de la Moscova se desfășoară ceremonia de rămas bun de la victimele catastrofei Tu-154 în Marea Neagră, transmite RIA Novosti.

Rude și prieteni, colegi de serviciu și conducerea Ministerului Apărării în frunte cu ministrul Serghei Șoigu au venit să petreacă pe ultimul drum victimele accidentului aviatic.

Ансамбль песни и пляски Российской Армии имени Александрова - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Ansamblul Alexandrov a susținut anul trecut un concert extraordinar la Chișinău

La dorința rudelor, după ceremonie victimele catastrofei, inclusiv artiștii din Ansamblul Aleksandrov, vor fi înmormântate cu onoruri militare la Cimitirul memorial militar federal.

Tragedia s-a produs la 25 decembrie 2016. Avionul Tu-154 al Ministerului Apărării al Federației Ruse care zbura din Moscova spre Siria s-a prăbușit în Marea Neagră, după o escală la Soci pentru aprovizionare cu combustibil.

La bord se aflau 92 de persoane, inclusiv 64 de artiști ai Ansamblului Aleksandrov, nouă jurnaliști de la posturile TV „Pervîi kanal", NTV și „Zvezda", precum și Elizaveta Glinka, președintele Fondului de caritate „Spravedlivaia pomoșci", cunoscută cu numele „Doctorul Liza".

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0