Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

O propunere șocantă a europarlamentarului Laurențiu Rebega

© www.facebook.com/rebega.laurentiuLaurențiu Rebega
Laurențiu Rebega - Sputnik Moldova
Abonare
Europarlamentarul român Laurențiu Rebega invită toate formațiunile de orientare patriotică și suveranistă din România să se unească într-o singură forță politică.

CHIȘINĂU, 15 ian — Sputnik. Într-o scrisoare deschisă publicată pe rețele de socializare, europarlamentarul român, Laurențiu Rebega, îndeamnă toate forțele patriotice din România să se unească în cadrul unei singure mișcări politice care să-și propună apărarea intereselor naționale ale României alături de celelalte partide patriotice din Europa.

Cezar Salagor - Sputnik Moldova
Ce ar putea câștiga Moldova de pe urma prieteniei lui Le Pen cu Trump și Putin

Potrivit candidatului pentru funcția de președinte al Parlamentului European, Laurențiu Rebega, ”vocea patrioților a fost manevrată prin dezbinare și prin deturnarea de la scopul căruia trebuia să-i slujească: acela de a se pune în folosul național, nu în folosul unor persoane".

"Este momentul să căutăm ceea ce ne unește și să lăsăm deoparte ceea ce ne separă pentru a putea să fim o voce puternică în mișcarea care devine din ce în ce mai puternică în Europa", afirmă Rebega.

Acesta invită toate formațiunile de orientare patriotică să se unească într-o singură mișcare politică, alăturându-se mișcărilor similare din Europa.

"Anul 2017 va aduce surprize mari în ceea ce privește evoluția partidelor din Grupul Europa Națiunilor și Libertății. Depinde de noi să producem o surpriză similară și în România, dovedindu-ne capabili să punem mai presus de orice dorința de a ne sluji țara și neamul!", scrie europarlamentarul român.

Laurențiu Rebega este vicepreședinte al Grupului Europa Națiunilor și Libertății din cadrul Parlamentului European, grup condus de candidatul la funcția de președinte al Franței, Marine Le Pen.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.
Fluxul de știri
0