Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Guvernul Filip trece de la hârtie la online

© REUTERS / Kacper PempelКомпьютер
Компьютер - Sputnik Moldova
Abonare
Guvernul a renunțat la hârtie, iar proiectele de hotărâri, dar și alte documente vor fi înregistrate, expediate și redirecționate doar prin sistemul informațional „e-Management".

CHIȘINĂU, 13 — Sputnik. Începând cu acest an, documentele Cancelariei de Stat a Guvernului sunt înregistrate, expediate și redirecționate doar prin sistemul informațional „e-Management". Potrivit Guvernului, măsura vine să asigure buna implementare a inițiativei "Guvern fără hârtie" și să eficientizeze activitatea operațională a instituției.

Профсоюзы - Sputnik Moldova
Republica Moldova
În Moldova ar putea fi implementat registrul electronic al angajaţilor

Astfel, proiectele de hotărâri urmează a fi înaintate spre examinare Guvernului și aprobare în format electronic și, respectiv, cele aprobate de Cabinetul de Miniștri nu mai sunt expediate ministerelor pe suport de hârtie, ci doar în format electronic.

Totodată, în vederea asigurării transparenței în procesul decizional, proiectul ordinii de zi a ședințelor de guvern și proiectele de acte normative ce urmează a fi examinate și aprobate de către membrii Executivului vor fi plasate doar în format electronic, pe pagina web oficială a Guvernului www.gov.md.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0