Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Avocații cer eliberarea lui Filat la Curtea Supremă de Justiție

© Sputnik / Мирослав РотарьВлад Филат
Влад Филат - Sputnik Moldova
Abonare
Biroul Asociat de Avocaţi Popa şi Asociaţii a contestat cu recurs la Curtea Supremă de Justiţie deciziile emise de magistraţii de la Curtea de Apel şi Judecătoria Buiucani în dosarul care a fost condamnat fostul premier Vladimir Filat.

CHIȘINĂU, 10 ian — Sputnik. Deciziile emise de magistraţii de la Curtea de Apel şi Judecătoria Buiucani în dosarul în care este vizat fostul premier al Republicii Moldova Vladimir Filat au fost contestate cu recurs la Curtea Supremă de Justiție (CSJ) de către Biroul Asociat de Avocați Popa și Asociații.

Влад Филат - Sputnik Moldova
Politică
Vlad Filat, fără mandat de deputat

Avocații lui Filat au cerut casarea integrală a sentinței emise de Judecătoria Buiucani, casarea parțială a deciziei Colegiului penal al Curții de Apel Chișinău, rejudecarea cauzei şi pronunțarea unei noi hotărâri în acest dosar.

Mai mult, ei cer achitarea şi eliberarea lui Vladimir Filat din detenţie, iar recursul să fie examinat în cadrul unei şedinţe publice, iar magistraţii să se pronunţe asupra tuturor motivelor invocate.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0