Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ce face Mirabela Dauer la Chişinău, atunci când nu cântă

© Facebook / Mira DauerMirabela Dauer la Chișinău
Mirabela Dauer la Chișinău - Sputnik Moldova
Abonare
Interpreta din România afirmă că nicăieri în lume nu se simte mai bine pe scenă, și pe stradă, în piață, decât se simte la Chișinău.

CHIŞINĂU, 8 ian — Sputnik. Celebra cântăreață Mirabela Dauer așteaptă cu nerăbdare să revină la Chișinău. În martie, Mirabela va susține un concert alături de orchestra filarmonică din Moldova. Între timp, a lansat o piesă compusă de Marian Stârcea, directorul filarmonicii din Chișinău. Artista consideră piesa ca o continuare la "Te-aștept să vii", potrivit ro.sputnik.md.

"La Chișinău mă simt mai bine decât oriunde. Particip anual la turnee în toată lumea, dar public care să respecte atât de mult artiștii și să trăiască fiecare piesă nu am întâlnit decât la Chișinău. De fapt, am mai trăit așa ceva la ruși, înainte de 1990, dar asta e o poveste veche, când lumea era altfel", ne-a declarat interpreta.

Mirabela are mulți prieteni la Chișinau, care o vizitează și la București. Cu ce se ocupă artista la Chișinău, atunci când nu cântă? E clientă fidelă a restaurantului "Eli Pili", merge obligatoriu în piața centrală unde își face provizia de unt vrac, cașcaval și conserve de pește. Ah, să nu uit untul cu ciocolată, și-a amintit Mirabela.

Maria Iliuț, în studioul Sputnik Moldova - Sputnik Moldova
Video
Maria Iliuț: Părinții doreau să mă fac medic, eu-artistă

"După ce termin cu piața, devalizez magazinul Bucuria. Cumpăr mai puțin pentru mine, dar iau multe bunătăți pentru prietenii mei de acasă, pentru vecini, ce să mai, cred că le-am făcut mai multă reclamă celor de la Bucuria decât toată presa la un loc! Mai iau pentru prieteni și băuturi fine, coniac, în sticle din acelea frumoase. Mi-aduc aminte că am cumpărat o sticlă ca o mitralieră rusească, i-am dat-o unui prieten care a sărit în sus și mi-a zis că o păstrează pentru ziua lui Băsescu. Mă rog, eu nu mă bag, nu fac politică".

Întrebată dacă nu vrea să-și ia și cetățenia moldovenească, Mirabela a răspuns simplu: "Ce rost are, oricum sunt acasă".

Un eveniment muzical special va fi lansarea unui întreg album cu piese compuse de maestrul Marian Stârcea.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0