Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Astrologul recomandă cum să atragi dragostea și norocul

© AP Photo / Brandon DillЧирлидерши баскетбольной команды Memphis Grizzlies в перерывах между матчами.
Чирлидерши баскетбольной команды Memphis Grizzlies в перерывах между матчами. - Sputnik Moldova
Abonare
Indiferent de gen, vârstă sau semn zodiacal, în anul 2017 pe fiecare dintre noi îl așteaptă ceva deosebit.

CHIȘINĂU, 6 ian — Sputnik. Astăzi un horoscop care să nu mintă este o raritate. O spun chiar astrologii. Potrivit calendarului oriental, în 2017 locul semnul Maimuței va fi ocupat de cel al Cocoșului de Foc, care promite să fie mult mai memorabil, iar anul mult mai ușor.

Iată ce prezic astrologii pentru cele 12 semne zodiacale:

Новогоднее украшение - Sputnik Moldova
Societate
Cel mai exact horoscop pe anul 2017: ce ne va aduce Cocoșul de Foc

Berbecii își pot fixa cu îndrăzneală obiective foarte mari pe care să le atingă în acest an. Ceea ce până acum era imposibil de realizat, în acest an este lesne de îndeplinit.

Taurii, în pofida unei perioade cu dificultăți financiare, vor putea să-și îmbunătățească apreciabil starea materială. Unii dintre ei vor reuși să pună bani deoparte.

Gemenii vor avea succese la studii. Mai ales, vor obține cunoștințe noi în domenii care sunt noi pentru ei.

Racii trebuie să acorde atenție familiei. Foarte multe persoane din această zodie vor întemeia familii.

Leii se vor manifesta foarte bine la locul de muncă, își vor face o carieră. Fiecare Leu își are tronul său, de aceea este bine ca ei să se manifeste la la serviciu.

Fecioarelor li se recomandă să acorde atenție sănătății. De asemenea, ele vor fi preocupate de bunurile imobiliare. Aceste două sfere vor fi cele mai importante pentru Fecioare în anul 2017.

Balanțele vor avea parte de noi perspective, posibilități și vor călători. De aceea multe Balanțe vor descoperi ceva nou, fie că este vorba de o țară sau de o nouă oportunitate.

Привлекательная девушка у машины - Sputnik Moldova
Societate
Horoscop - 2017: află ce semne zodiacale vor avea parte de belșug și dragoste

Scorpionii, cel mai puternic semn al zodiacului, își vor demonstra puterea la maximum. Mulți dintre ei va crește familia sau vor concepe copii. Scropionii care însă nu intenționează să facă acest lucru trebuie să fie precauți în anul 2017.

Pentru Săgetători este mai bine să-și păstreze simțul umorului și pozitivismul și să privească mereu viața cu optimism. Pe mulți dintre ei îi așteaptă noi idei și realizări.

Capricornilor, care sunt cel mai de încredere și mai stabil semn al zodiacului, li se recomandă să fie atenți la ceea ce se întâmplă în jur ca să nu rateze oportunitățile ce le apar în față. Ei pot să spere la îmbunătățirea situației materiale, dar pentru ca acest lucru să se realizeze trebuie să deschidă mai larg ochii.

Vărsătorii vor avea parte de multe situații în care vor trebuie să dea dovadă de răbdare. În anumite domenii vor avea un an cu succes, însă evenimentele importante vor avea loc în a doua jumătate a anului.

Peștilor li se recomandă să se ocupe de creație, de autodezvoltare, să caute să fie în armonie cu ei înșiși și cu lumea din jur.

Mai multe detalii privind semnificațiile și noutățile pe care le aduce anul 2017 pentru toate semnele zodiacale citiți pe ru.sputnik.md.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0