Виноградник - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Cel mai exact horoscop pe anul 2017: ce ne va aduce Cocoșul de Foc

© Sputnik / Екатерина Чеснокова / Trecere la banca de fotografiiНовогоднее украшение
Новогоднее украшение - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Colaboratoarea centrului de cercetări astrologice „Astrourania” Ala Sazonova a discutat cu jurnalistul Sputnik despre particularitățile anului care se apropie.

CHIȘINĂU, 7 dec — Sputnik, Daria Cernega. În horoscopul oriental, anul Cocoșului este legat de carieră, fiind orientat spre realizarea profesională, a spus Ala Sazonova în discuția cu jurnalistul Sputnik.

Cel care va domina anul 2017 va favoriza persoanele ambițioase, care doresc să obțină rezultate mai bune. De aceea, astrologul recomandă să nu ne fie teamă și să ne includem cu îndrăzneală în diferite proiecte.

În anul care vine le va merge mai ales celor care își construiesc o carieră în showbiz și în sfera distracțiilor. Pentru aceștia, următoarele 12 luni ar trebui să fie însoțite de succes. Totuși, Sazonova ne avertizează să evităm în anul Cocoșului de Foc manifestarea excesivă a emoțiilor.

Horoscope - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Zodia care va avea un sfârşit de an grozav

„Cocoșul este o vietate focoasă. De aceea, în această perioadă se recomandă să-ți controlezi starea de spirit, astfel încât pasionalitatea excesivă să nu dăuneze. În afară de aceasta, în anul care vine Cocoșul este cel de Foc. Iar acest foc este Yin, adică pasiv, feminin. Acest an este comparat cu o lumânare pâlpâindă, iar din această cauză pe parcursul anului nu are rost să te aștepți la stabilitate", a menționat astrologul.

Potrivit Alei Sazonova, de cea mai stabilă situație vor avea parte persoanele născute în anul Câinelui, Dragonului, Taurului și al Caprei.

„Dacă până la sosirea anului Cocoșului omul a beneficiat de o situație armonioasă, înseamnă că el se va stabiliza pe acest succes. Dacă persoana a trecut printr-o fază mai complicată, înseamnă că stabilitatea sa va consta anume în perpetuarea acestor circumstanțe complicate", a punctat interlocutoarea.

Persoanele născute în anul Tigrului, Maimuței, Mistrețului și Șarpelui vor fi nevoite să se încadreze în circumstanțele care le vor fi propuse. Astrologul avertizează că pentru ei anul viitor nu va fi prea stabil. Persoanele respective vor depinde de ceea ce se va întâmpla în jurul lor.

Pentru cei născuți în anul Cocoșului, Șobolanului, Calului și Motanului (Iepurelui), anul 2017 va fi unul al începuturilor și realizărilor serioase. Se vor isca situații pe care vor trebui să le dirijeze de sine stătător.

Astrologul Sazonova a scos în evidență anumite tendințe pentru semnele zodiacale. În 2017, Jupiter se va afla sub semnul Balanței. De aceea, în anul care vine anume Balanțelor le va merge bine, precum și celor care sunt compatibili cu Balanțele: Leilor, Săgetătorilor, Gemenilor și Vărsătorilor.

Capricornii, Racii și Berbecii nu pot conta pe un noroc chior. Pentru a obține ceva, ei vor trebui să depună multe eforturi.

Pentru Pești și Tauri ar putea apare necesitatea de a reveni la ceva sau de a-și revizui scopurile și obiectivele.

Sfatul astrologului pentru Fecioare este să se includă activ în realizarea scopurilor pe care și le-au propus anterior. Iar Scorpionilor le sugerează să se pregătească pentru anul 2018, când Jupiter se va afla sub acest semn.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0