Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Prima reținere din acest an efectuată de CNA

© Sputnik / Miroslav RotariMascat CNA НАЦ
Mascat CNA НАЦ - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărbat din Criuleni ar fi încercat să corupă un membru al comisiei în timp ce susținea proba practică a examenului pentru obținerea permisului de conducere

CHIȘINĂU, 5 ian – Sputnik. Un bărbat din Criuleni este documentat de CNA pentru tentativa de corupere a unui membru al comisiei de examinare a calificării conducătorilor auto. Acesta a fost reținut de ofițerii și procurorii anticorupție.

Potrivit informației parvenite de la Întreprinderea de Stat ”Registru”, bărbatul ar fi oferit mită de 350 de euro unui inspector pentru a promova proba practică de conducere a autovehiculului și obținerea permisului de conducere de categoria “B”.

CNA НАЦ - Sputnik Moldova
Societate
CNA a făcut plinul: locuri în izolator nu mai sunt, la vamă nu are cine lucra

Inspectorul Secției de calificare a conducătorilor auto a denunțat cazul la Linia Națională Anticorupție a CNA. Bărbatul a fost prins în flagrant delict. Acesta a fost recunoscut şi audiat în calitate de bănuit. 

Ulterior, cetățeanul și-a recunoscut vina și a fost eliberat, fiind acum  cercetat în libertate.

Dacă va fi găsit vinovat, bănuitul riscă o pedeapsă cu închisoare de până la șase ani, cu amendă în mărime de la două mii la patru mii de unități convenționale.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0