Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

CNA a făcut plinul: locuri în izolator nu mai sunt, la vamă nu are cine lucra

© Sputnik / Rodion ProcaCNA НАЦ
CNA НАЦ - Sputnik Moldova
Abonare
Ofițerul de presă al CNA declară că după operațiunea de astăzi în izolatorul CNA nu mai sunt locuri.

CHIȘINĂU, 13 dec — Sputnik. Ofițerul de presă al Centrului Național Anticorupție, Angela Starinschi, a declarat că după desfășurarea operațiunii de astăzi de la Vama Sculeni, izolatorul CNA a devenit neîncăpător.

”Vă spun aşa cum este, că tot mă întrebaţi, vă declar că CNA nu mai are locuri în izolator. Am făcut plinul cu cele mai recente operaţiuni”, scrie Starinschi pe pagina sa de facebook.

Starinschi spune că unii au fost plasați deja la Penitenciarul numărul 13 din Capitală. Totodată, aceasta precizează că situația respectivă nu va împiedica CNA să efectueze noi rețineri.

”PS: da asta nu înseamnă că rețineri nu vor mai fi”, a mai menționat funcționarul.

Potrivit datelor oferite de către Șeful Direcției Generale urmărire penală din cadrul CNA, Bogdan Zumbreanu, oamenii legii au reținut marți 15 angajați ai postului vamal Sculeni și biroului vamal Ungheni, în cadrul unui dosar de corupție.

Totodată, după operațiunea de reținere a vameșilor, directorul general al Serviciului Vamal, Vitalie Vrabie, a dispus rechemarea din concediu a tuturor colaboratorilor vamali și prezentarea acestora, în decurs de 24 de ore, pentru a asigura capacitatea optimă de activitate a punctului vamal Sculeni.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

 

Fluxul de știri
0