Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Dodon merge la Tighina pentru a discuta cu Krasnoselski

© Sputnik / Rodion ProcaИгорь Додон
Игорь Додон - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Președintele Igor Dodon a declarat după investirea sa în funcție că va depune toate eforturile pentru soluționarea conflictului Transnistrean. Astăzi el merge la Tighina pentru a discuta cu liderul transnistrean, Vadim Krasnoselski.

CHIȘINĂU, 4 ian — Sputnik. Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, se va deplasa miercuri la Tighina pentru a se întâlni cu liderul transnistrean, Vadim Krasnoselski.

Imediat după ceremonia de învestire în funcția de președinte al Republicii Moldova, Dodon a declarat că va depune toate eforturile pentru a soluționa conflictul transnistrean.

Igor Dodon și Dmitri Rogozin - Sputnik Moldova
Politică
Despre ce va discuta Igor Dodon cu Vladimir Putin

Totodată, el a anunțat că va discuta despre problemele regiunii cu liderul transnistrean, Vadim Krasnoselski, înainte de a pleca la Moscova, unde se va întreține cu omologul său rus, Vladimir Putin.

Președintele țării urmează să se întâlnească cu președintele Federației Ruse în data de 17 ianuarie. Anunțul a fost făcut de șeful statului după întrevederea avută cu vicepremierul rus Dmitri Rogozin, din data de 24 decembrie.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0