Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Despre ce va discuta Igor Dodon cu Vladimir Putin

© Photo : FB/Igor DododnIgor Dodon și Dmitri Rogozin
Igor Dodon și Dmitri Rogozin - Sputnik Moldova
Abonare
Înainte de a se întâlni cu Vladimir Putin la Moscova, președintele moldovean, Igor Dodon, va efectua o vizită în regiunea transnistreană.

CHIȘINĂU, 28 dec — Sputnik. Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, intenționează să întreprindă o vizită de lucru în regiunea transnistreană. El a făcut anunțul pe pagina sa te Facebook.

”Ne-am întrunit în ședință de lucru cu consilierii Vasile Șova și Andrei Neguța pentru a discutat despre vizita planificată în Transnistria, dar și despre situația din regiune în contextul efectuării vizitei în Federația Rusă la cel mai înalt nivel”, a scris Dodon.

 
Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, urmează să se întâlnească, în data de 17 ianuarie, cu președintele Federației Ruse, Vladimir Putin. Anunțul a fost făcut de șeful statului după întrevederea avută cu vicepremierul rus Dmitri Rogozin, din data de 24 decembrie.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.
Fluxul de știri
0