Teroristul care a ucis 39 de oameni la Istanbul este în libertate

© REUTERS / Osman OrsalСтамбул, теракт
Стамбул, теракт - Sputnik Moldova
Abonare
Teroristul deghizat în Santa Klaus, care în noaptea dintre ani a tras în mulțimea dintr-un club de noapte în Istanbul, este în continuare în libertate.

CHIȘINĂU, 3 ian — Sputnik. Atacul terorist de la Istanbul din noaptea de Revelion a șocat întreaga lume prin cruzimea și cinismul autorului. Instituțiile de forță au desfășurat în noaptea de luni spre marți operațiuni speciale de căutare a teroristului, transmite RIA Novosti.

Turkish special force police officers and ambulances are seen at the site of an armed attack January 1, 2017 in Istanbul. - Sputnik Moldova
Ministerul de Externe anunță cum se simte moldoveanca rănită la Istanbul

Însă, după încheierea acestora, poliția nu a reținut pe nimeni. Atacul armat din clubul de noapte Reina din Istanbul s-a produs în noaptea de Anul Nou.

Teroristul înarmat cu o armă automat l-a împușcat pe polițistul de la intrare, a pătruns în localul în care se aflau se aflau peste 700 de persoane și a deschis foc asupra acestora. Conform informațiilor prezentate de Ministerul Afacerilor Interne al Turciei, 39 de persoane au fost ucise, 69 rănite.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0