Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ministerul de Externe anunță cum se simte moldoveanca rănită la Istanbul

© AFP 2024Turkish special force police officers and ambulances are seen at the site of an armed attack January 1, 2017 in Istanbul.
Turkish special force police officers and ambulances are seen at the site of an armed attack January 1, 2017 in Istanbul. - Sputnik Moldova
Abonare
Ministerul Afacerilor Externe oferă detalii despre cetățeanca Republicii Moldova care a fost rănită în atentatul de la Istanbul.

CHIȘINĂU, 3 ian — Sputnik. Cetățeana Republicii Moldova rănită în urma atentatului de la Istanbul din noaptea de Revelion a fost spitalizată într-o clinică din acest oraș. Starea sănătății ei este stabilă și în afara oricărui pericol, informează Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene.

Potrivit Ministerului, rudele persoanei au fost informate despre starea ei.

Totodată, Consulatul Republicii Moldova de la Istanbul precizează că se află în contact permanent cu moldoveanca, cu rudele acesteia, cât şi cu medicii turci, pentru a-i acorda asistența consulară şi medicală necesară în vederea facilitării revenirii cât mai repede în țară.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0