Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Trump și-a bătut joc de mediatizarea sancțiunilor și expulzărilor lui Obama

© AP Photo / Steve HelberRepublican presidential candidate Donald Trump gestures to the crowd during a rally in Roanoke, Va., Saturday, Sept. 24, 2016
Republican presidential candidate Donald Trump gestures to the crowd during a rally in Roanoke, Va., Saturday, Sept. 24, 2016 - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele ales al SUA, Donald Trump, a făcut haz pe seama unor instituții de presă americane de frunte, pentru modul în care acestea au prezentat scandalul legat de noile sancțiuni antirusești și expulzarea diplomaților ruși.

CHIȘINĂU, 31 dec — Sputnik. Trump a scris pe pagina sa de Twitter că rușii jonglează ca cu niște proști cu posturile americane care continuă să venereze politicile lui Obama.

„Sunt ridicoli, nu au (posturile de televiziune vizate) nici cea mai mică închipuire", a scris Trump.

Russia's President Vladimir Putin addresses the audience during a ceremony of receiving diplomatic credentials from foreign ambassadors at the Kremlin in Moscow, Russia, November 9, 2016 - Sputnik Moldova
Rusia
Răspunsul lui Putin la expulzările diplomaţilor ruşi din SUA

De asemenea, politicianul a sugerat că rușii i-au înjosit pe cei din anturajul lui Obama chiar și prin faptul că nu au recurs la un răspuns simetric.

Potrivit lui Donald Trump, Vladimir Putin a procedat foarte înțelept, atunci când a contramandat expulzarea diplomaților americani.

Este de remarcat și faptul că vineri jurnaliștii de la CNN au declarat pe parcursul întregii zile că decizia lui Putin de a nu expulza diplomații americani, ca răspuns la gestul lui Obama, drept una „stranie" și au încercat să ghicească dacă nu cumva în felul acesta liderul rus îl „joacă" pe viitorul președinte Trump.

Fluxul de știri
0