Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Le-a spus copiilor că Moș Crăciun nu există și a rămas fără lucru: detalii

© Sputnik / Михаил Киреев / Accesați arhiva multimediaMoș Crăciun
Moș Crăciun - Sputnik Moldova
Abonare
În preajma revelionului 2017 un dirijor, după încheierea unui concert dedicat apropierii Revelionului, le-a spus copiilor că Moș Crăciun nu există și pentru asta a fost concediat.

CHIȘINĂU, 31 dec — Sputnik. Postul de televiziune italian RaiNews24 a anunțat sâmbătă că dirijorul Giacomo Loprieno a fost concediat pentru faptul că după un concert dedicat Revelionului le-a spus copiilor că Moș Crăciun nu există.

Чезар Салагор - Sputnik Moldova
Cine este Moș Nicolae și de ce este atât de iubit de copii

Incidentul s-a produs joi seara în sala de concerte Auditorium din Roma în timpul spectacolului muzical organizat în stilul desenului animat de producție disney „Inimă rece" (Frozen).

La finalul concertului mai mulți copii s-au apropiat de scenă pentru a-i felicita pe artiștii, care au jucat rolurile eroilor lor preferați. În acest moment Loprieno a luat microfonul și a spus:

„De fapt, Moș Crăciun nu există".

Această afirmație a dirijorului i-a făcut pe copii să lăcrimeze și i-a supărat rău pe cei maturi. Revolta părinților a generat ulterior un protest de masă, care a avut o rezonanță puternică pe rețelele de socializare. Ulterior compania care a organizat evenimentul cultural a luat decizia de a-l elibera din funcție pe dirijorul de orchestră.

Fluxul de știri
0