Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Poliția de Frontieră: mobilizare maximă în punctele de trecere a frontierei

© Sputnik / Miroslav RotariПограничная полиция
Пограничная полиция - Sputnik Moldova
Abonare
Până în 31 decembrie, la punctele de trecere a hotarului Republicii Moldova sunt mobilizați mai mulți polițiști de frontieră.

CHIȘINĂU, 30 dec – Sputnik.Angajații Poliției de Frontieră din cele patru Direcții regionale, inclusiv echipele mobile, vor avea un regim sporit de activitate până în data de 31 decembrie, a declarat șeful acestei subdiviziuni a Ministerului Afacerilor Interne, Fredolin Lecari.

Măsura a fost luată ca urmare a majorării, în perioada sărbătorilor de iarnă, a fluxului de călători și a mijloacelor de transport la traversarea frontierei de stat.
"Regimul intensiv de activitate presupune suplimentarea numărului polițiștilor și a echipamentelor în punctele de trecere cu statut internațional în vederea fluidizării traficului de persoane și a mijloacelor de transport", a declarat Lecari.

Пограничная полиция - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Aglomerație la frontiera de stat în perioada sărbătorilor de iarnă

Premierul Pavel Filip a cerut responsabililor de la Poliția de Frontieră să întreprindă toate măsurile necesare pentru fluidizarea traficului la frontieră.

"Vă rog să vă organizați cât se poate de bine, să fiţi în contact permanent şi cu vecinii noştri, Ucraina și România, astfel încât oamenii să nu aştepte mult", a declarat Filip la una din ședințele Guvernului.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0