Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Prăbușirea avionului Tu-154: versiunea unui atac terorist rămâne în vigoare

© Sputnik / Нина Зотина / Accesați arhiva multimediaПродолжаются поиски тел погибших в авиакатастрофе Ту-154 в Сочи
Продолжаются поиски тел погибших в авиакатастрофе Ту-154 в Сочи - Sputnik Moldova
Abonare
Surse din cadrul Ministerului Apărării al Federației Ruse au anunțat că la bordul avionului Tu-154 nu s-a produs vreo explozie, care să fie dus la prăbușirea acestuia.

CHIȘINĂU, 29 dec — Sputnik.Prăbușirea avionului Tu-154 la Soci este o tragedie nu numai pentru Federația Rusă, dar și pentru întreaga lume. Autoritățile spun că prăbușirea avionului nu a fost determinată de o explozie, deși, deocamdată, versiunea unui atac terorist este examinată în continuare, transmite RIA Novosti. 

"Noi am ajuns la concluzia că un atac terorist, cel puțin o explozie, nu a avut loc la bordul aparatului de zbor. Dar, deocamdată, continuăm să cercetăm și această versiune", a spus general-locotenentul Serghei Bainetov, care este Șeful Serviciului privind Securitatea Zborurilor al Forțelor Armate ale Federației Ruse.

Avionul Tu-154 al Ministerului Apărării al Rusiei, care se îndrepta spre Siria, s-a prăbușit duminică dimineața, în Marea Neagră.

Место крушения самолёта Ту-154 Минобороны РФ в Сочи - Sputnik Moldova
Prăbușirea avionului TU-154: nu există nicio şansă să fie supravieţuitori

Potrivit autorităților ruse, la bord se aflau 92 de persoane: opt membri ai echipajului și 84 de pasageri, printre care opt militari, 64 de artiști ai ansamblului Aleksandrov, nouă reprezentanți ai posturilor TV rusești, președintele fondului de caritate „Spravedlivaia pomoșci", Elizaveta Glinka, cunoscută ca Doctor Liza, doi demnitari federali. Pervâi Kanal, NTV și "Zvezda" au comunicat că la bord se aflau și angajați ai posturilor lor de televiziune. 

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0