Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Prăbușirea avionului TU-154: nu există nicio şansă să fie supravieţuitori

© Sputnik / Нина Зотина / Accesați arhiva multimediaМесто крушения самолёта Ту-154 Минобороны РФ в Сочи
Место крушения самолёта Ту-154 Минобороны РФ в Сочи - Sputnik Moldova
Abonare
Corpul unei persoane moarte ca urmare a prăbuşirii avionului Tupolev-154, al Ministerului rus al Apărării, a fost găsit la şase kilometri distanţă de litoralul staţiunii Soci.

CHIȘINĂU, 25 dec – Sputnik. Echipele de salvare au găsit corpul neînsufleţit al uneia dintre persoanele care se aflau la bordul avionului militar rus care s-a prăbuşit, duminică, în Marea Neagră, a anunţat ministrul rus al Apărării, citat de agenţiile ruse de presă.

”Corpul unei persoane moarte ca urmare a prăbuşirii avionului Tupolev-154, al Ministerului rus al Apărării, a fost găsit la şase kilometri distanţă de litoralul staţiunii Soci”, a declarat purtătorul de cuvânt al ministerului, Igor Konaşenkov, agenţiilor de presă locale.

Взлетно-посадочная полоса - Sputnik Moldova
Tragedie de Crăciun: un avion TU-154 s-a prăbușit în Marea Neagră

Un avion cu 91 de persoane la bord s-a prăbuşit în Marea Neagră. Imaginile de după impact sunt devastatoare. Autorităţile anunţă că nu există aproape nicio şansă să fie supravieţuitori printre cei 91 de oameni aflaţi la bordul aeronavei.

Aeronava plecase de la Soci și se îndrepta spre Siria. La bord se aflau jurnalişti militari, dar şi cei din Corul Armatei Roşii. Aceştia mergeau în Siria pentru a oferi un concert de Crăciun militarilor ruşi care luptă acolo.

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a declarat agenţiilor ruse de presă că preşedintele Vladimir Putin a fost informat în legătură cu situaţia avionului prăbuşit şi că este la curent cu evoluţia operaţiunilor de căutare. 


Fluxul de știri
0