Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Șalaru dezvăluie ce i-a făcut Ghimpu lui Chirtoacă

© Facebook / Mihai GhimpuMihai Ghimpu și Dorin Chirtoacă
Mihai Ghimpu și Dorin Chirtoacă - Sputnik Moldova
Abonare
Anatol Șalaru sugerează că Dorin Chirtoacă își exercită prost atribuțiile de primar și vinovat de asta ar fi unchiul său și liderul liberalilor moldoveni, Mihai Ghimpu.

CHIȘINĂU, 29 dec — Sputnik. Fostul ministru al Apărării a declarat la o emisiune de la realitatea.md că mai crede în șansele lui Dorin Chirtoacă și vede în acesta un politician bun, însă cariera tânărului primar ar fi compromisă de unchiul lui.

Гимпу Шалару Ghimpu Salaru - Sputnik Moldova
Șalaru vrea să-i ia locul lui Ghimpu

În 2014 Șalaru l-ar fi îndemnat pe Chirtoacă să candideze la șefia PL. Junele liberal, susține Șalaru, nu ar fi putut trece peste faptul că Mihai Ghimpu îi este unchi.

Chirtoacă, a mai afirmat Șalaru, „este complexat", e „ținut în strâns de Mihai Ghimpu", „înțelege că a suferit un eșec" și „a fost împins de Ghimpu să iasă din politică".

Anatol Șalaru a fost demis din toate funcțiile deținute în Partidul Liberal, dar a rămas membru de partid. De asemenea, la solicitarea lui Mihai Ghimpu, Șalarua fost demis prin decret de către președintele Igor Dodon din funcția de ministru al Apărării.

Anatol Șalaru a declarat anterior că ar vrea să îi ia locul lui Mihai Ghimpu în fruntea PL și să reformeze acest partid.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0