Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Un nou cutremur a fost înregistrat în această dimineață, în Vrancea

© Sputnik / Miroslav Rotariземлетрясения
землетрясения - Sputnik Moldova
Abonare
Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului din România a înregistrat în dimineața zilei de joi un nou cutremur de pământ.

CHIȘINĂU, 29 dec – Sputnik. Un cutremur cu magnitudinea de 3,4 grade pe scara Richter s-a produs, joi dimineața, în județul Buzău, România. 

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului din România anunță că, seismul a fost înregistrat, la ora 4.50.

Seismul a avut loc în zona seismică Vrancea, la adâncimea de 114,2 kilometri, iar localitățile cele mai apropiate de epicentru au fost Gura Țeghii — 7 kilometri și Buzău — 24 de kilometri, iar distanța față de București a fost de 124 de kilometri.

землетрясения - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Seismolog: cutremurele dese de 5 grade pregătesc un seism devastator

În Republica Moldova acest cutremur nu a fost resimțit. 

Cele mai importante seisme din acest an din zona Vrancea, care au fost resimține ți în Republica Moldova, au avut loc pe 24 septembrie și 28 decembrie. Magnitudinea acestor cutremure a fost de 5,3 grade pe Richter și, respectiv, de 5,3 grade pe Richter.

De la începutul acestei luni, în România s-au produs 28 de cutremure cu magnitudini între 2 și 5,3 grade pe scara Richter.


Fluxul de știri
0