Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Femeile caruselului erotic din Capitală, acoperite cu hârtie colorată

© Sputnik / Miroslav RotariКарусель
Карусель - Sputnik Moldova
Abonare
Bucățile de carton și de hârtie sunt folosite tot mai des în ultimul timp pentru a acoperi neajunsurile din Chișinău.

CHIȘINĂU, 29 dec – Sputnik. În ultima perioadă, cartonul și hârtia sunt folosite tot mai des pentru a retușa imaginea Chișinăului. 

La începutul acestei săptămâni, Sputnik-Moldova a scris despre cum administrația Capitalei a rezolvat problema găurii din fațada sediului Primăriei Chișinău. Responsabilii de la Primărie au decis să astupe această gaură cu o bucată de caton de culoare albă. Comentând această „reparație", purtătorul de cuvânt al Primăriei, Vadim Brânzaniuc, a declarat pentru Sputnik că acum au loc lucrări de reparație cosmetică pentru a preveni căderea altei părți din fațadă.

Astăzi, reporterul Sputnik Moldova a observat că aceeași soluție a fost găsită și pentru caruselul ”erotic”, amplasat în Piața Marii Adunări Naționale. Mai mulți părinți, dar și consilieri municipali s-au arătat deranjați de faptul că pe acest carusel sunt imprimate mai multe femei dezgolite, situație care este în total dezacord cu atmosfera sărbătorilor de iarnă din PMAN, dar și cu vârsta celor pentru care este destinat acest carusel.

Примария Кишинэу - Sputnik Moldova
Societate
Clădirea primăriei Chișinău se năruie văzând cu ochii

Agenția de Stat pentru Protecția Moralității pe lângă Ministerul Culturii și poliția au fost sesizate în caz de consilierul municipal Ilian Cașu.  

Directorul Agenției de Stat pentru Protecția Moralității, Vitalie Verbițchi, a declarat că, experții din cadrul agenției urmează să stabilească gradul de moralitate sau imoralitate a imaginilor de pe carusel. Potrivit lui Verbițchi, în cazul în care se va stabili că imaginile au un caracter erotic, proprietarul caruselului va fi amendat contravențional cu două mii de lei. 

Primăria Chișinău nu a reacționat în niciun fel la această situație. Funcționarii de acolo au declarat că de responsabilitatea administrației locale ține doar oferirea autorizației de amplasare a caruselului în PMAN.

Până Agenția de Stat pentru Protecția Moralității de pe lângă Ministerul Culturii va lua o decizie definitivă pe acest caz, proprietarul caruselului a decis să ascundă goliciunea femeilor cu bucăți de hârtie colorată. 

© Sputnik / Miroslav RotariКарусель
Carusel - Sputnik Moldova
1/2
Карусель
© Sputnik / Miroslav RotariКарусель
Carusel - Sputnik Moldova
2/2
Карусель
1/2
Карусель
2/2
Карусель

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0