Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

A fost scoasă de sub apă "cutia neagră" a avionului TU-154

© Sputnik / Нина Зотина / Accesați arhiva multimediaМесто крушения самолёта Ту-154 Минобороны РФ в Сочи
Место крушения самолёта Ту-154 Минобороны РФ в Сочи - Sputnik Moldova
Abonare
Potrivit unei surse din cadrul departamentului de forță din Federația Rusă, marți, la ora 08:48, a fost identificată și scoasă la suprafață prima "cutie neagră" a avionului TU-154 care s-a prăbușit în Marea Neagră.

CHIȘINĂU, 27 dec — Sputnik. O "cutie neagră" a avionului Tu-154 care s-a prăbușit în Marea Neagră a fost scoasă la suprafață, a comunicat pentru RIA Novosti o sursă din cadrul structurilor de forță rusești.

"La 08:48 a fost descoperită și scoasă la suprafață prima "cutie neagră" a aeronavei TU-154", a declarat sursa.

Ансамбль песни и пляски Российской Армии имени Александрова - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Ansamblul Alexandrov a susținut anul trecut un concert extraordinar la Chișinău

Avionul TU-154 al Ministerului Apărării al Federației Ruse, care se îndrepta spre Siria, s-a prăbușit duminică dimineață, în apropiere de orașul Soci.

Potrivit oficialităților de la Moscova, la bord se aflau 92 de persoane: opt membri ai echipajului și 84 de pasageri, între care opt militari, 64 de artiști ai ansamblului Aleksandrov, nouă reprezentanți ai posturilor de televiziune rusești, directorul organizației filantropice "Ajutor Echitabil", Elizaveta Glinka, cunoscută și ca doctorul Liza, precum și doi funcționari federali.

Posturile de televiziune Pervâi Kanal, NTV și Zvezda au confirmat că la bordul avionului care s-a prăbușit se aflau și angajații lor. 

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0