Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Chirtoacă a suspendat activitatea Centrului de plasament ”Vatra”

© Facebook / Centrul ”Vatra”Centrul de zi și de plasament temporar „Vatra”
Centrul de zi și de plasament temporar „Vatra” - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Dorin Chirtoacă a decis suspendarea activității Centrului de zi și de plasament temporar pentru copii ”Vatra”. Copii urmează a fi plasați într-un alt serviciu disponibil.

CHIȘINĂU, 26 dec — Sputnik. Primarul Chișinăului Dorin Chirtoacă a dispus suspendarea activității Centrului de zi și de plasament temporar pentru copii ”Vatra”.

”Având drept scop protecția copiilor aflați în situații de risc, luând în considerație lipsa mijloacelor financiare necesare pentru efectuarea lucrărilor de reparați… se suspendă activitatea Centrului de zi și de plasament temporar pentru copii ”Vatra” din data de 23.12.2016”, se arată în document.

pensionar - Sputnik Moldova
Republica Moldova
În Moldova a fost deschis încă un Centru de plasament pentru invalizi

Potrivit autorităților, decizia a fost motivată de lipsa mijloacelor financiare necesare pentru efectuarea lucrărilor de reparație în cadrul Centrului. Direcția municipală pentru protecția drepturilor copilului urmează să asigure plasamentul copiilor, care au beneficiat de îngrijire în instituția dată, într-un alt serviciu disponibil.

Totodată, Direcția urmează să asigure paza imobilului și păstrării bunurilor pe parcursul perioadei de suspendare a activității Centrului.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0