Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Comisia Electorală Centrală rămâne fără un membru

© Sputnik / Мирослав РотарьЦИК
ЦИК - Sputnik Moldova
Abonare
Un membru din cei 9 ai Comisiei Electorale Centrale părăsește instituția, locul acestuia urmând să fie suplinit după vacanța de iarnă a deputaților.

CHIȘINĂU, 26 dec – Sputnik. Numirea în funcție a mai multor consilieri prezidențiali a lăsat mai multe instituții cu locuri vacante. Una dintre acestea este și Comisia Electorală Centrală (CEC). 

Membrul CEC Maxim Lebedinschi a fost numit, luni, în funcția de consilier în domeniul juridic şi relaţiilor instituţionale, reprezentant al preşedintelui Republicii Moldova în relaţiile cu Parlamentul şi Guvernul.

Игорь Додон - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Igor Dodon își prezită echipa din Aparatul președintelui țării

Lebedinschi are 30 de ani și este originar din Briceni. Este licențiat în drept și a practicat activitatea de avocat. Până în prezent este avocat și conducător al Biroului Asociat de Avocați „Lebedinsky & Partners”.

Comisia Electorală Centrală este formată din 9 membri. După plecarea lui Lebedinschi la Președinție, acesta urmează să fie înlocuit cu un al membru.

Candidatura unui nou membru al Comisiei Electorale Centrale urmează să fie aprobată de Parlamentul Republicii Moldova.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0