Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Accident teribil la Orhei. două persoane au murit

© Sputnik / Rodion ProcaAccident ДТП
Accident ДТП - Sputnik Moldova
Abonare
Două automobile s-au ciocnit luni pe șoseaua de centură a orașului Orhei. În urma accidentului două persoane și-au pierdut viața, iar altele trei au fost spitalizate. Unul dintre răniți se află în stare gravă.

CHIȘINĂU, 26 dec — Sputnik. Un grav accident rutier s-a produs în dimineața zilei de luni pe șoseaua de centură a orașului Orhei. În urma impactului violent dintre două automobile, două persoane au murit, iar alte trei au fost internate de urgență.

Potrivit Poliţiei, un tânăr de 34 de ani aflat la volanul automobilului de marca Ford a pierdut controlul mijlocului de transport și a intrat pe contrasens, lovind un automobil de marca Toyota Prius.

În urma impactului, o persoană a murit pe loc, iar o alta — la spital. Alte trei persoane au fost transportate la Spitalul raional din Orhei. Şoferul aflat la volanul automobilului de marca Ford se află în stare gravă în secţia reanimare.

Inspectorii de patrulare cercetează cazul.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0